Wat doe wij?

Coaching

Wat levert het je op?

Heb je last van spanning of drukte in je hoofd? Last van lichamelijke problemen, zoals bijvoorbeeld spanning in de schouders en in de nek, hoofdpijn of pijn in je buik? Dit soort klachten ontstaan vaak doordat we bepaalde gebeurtenissen niet goed verwerkt hebben.

 

In een Personal Coaching traject kijk ik naar je lichaamstaal, intonatie en ademhaling, om zo te ontdekken hoe jouw gedragspatronen eruit zien.

 

Het gewenste eindresultaat van de coaching is dat je oude gedragspatronen blijven. Die hebben je namelijk het nodige opgeleverd en gemaakt wie je bent. Daarnaast leer je nieuw gedrag, waardoor jij kunt kiezen welk gedrag jou het meeste oplevert. Verder zal het je meer kracht en energie opleveren en kun je weer regie over je leven nemen.

 

Hoe fijn zou het voor je zijn om meer kracht te hebben, je energieker te voelen en je eigen regie weer te nemen? Kom je er zelf niet uit, dan ben ik de professional die helpt om dit te realiseren.

Training

Kennis overbrengen

Heb jij weleens last van benauwdheid? Last van hyperventilatie? Dat je snel buiten adem bent? Of andere ademhalingsklachten?

 

We halen de hele dag adem en staan er eigenlijk niet eens bij stil hoe belangrijk dit is. Zuurstof en de ademhaling, zijn één van onze belangrijkste bronnen van energie. Een mensenlichaam kan best wel een tijdje zonder drinken en eten, maar ontzeg het gedurende enkele minuten de adem en het blokkeert. 

 

Hoe bewust ben jij in het dagelijkse leven van je ademhaling?

 

Heb jij weleens ervaren dat er iets gebeurde dat je ademhaling stokte? “Ik zat laatst in een vergadering en kreeg onverwachte een vraag van de voorzitter. Ik stopte even met ademhalen en voelde direct een bepaalde spanning in mijn lijf. Hierdoor kon ik niet direct een antwoord geven.”

Vaak zijn we ons niet bewust dat onze ademhaling dan even stopt.

 

In het leven maak je verschillende gebeurtenissen mee. Deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat ons lichaam hierop reageert. Er ontstaat spanning en verkramping in ons lijf. Hierdoor wordt onze bewegingsvrijheid (lichaam) en onze mind (geest) in vrijheid beperkt. Een goede ademhaling is een voorwaarde voor ontspanning. We zoeken vaak de oplossing in ons “denken” terwijl de echte oplossing vaak ligt in de balans tussen “denken” en “voelen”.

 

Ik ben bekwaam in het toepassen van verschillende ademhalingstechnieken, waardoor het lichaam de mogelijkheid krijgt om spanning en verkramping te ontladen. Met een diepe en intense ademhaling wordt meer zuurstof in het bloed gebracht, waardoor er ook meer zuurstof naar de verschillende delen van ons lichaam gaan. Daarnaast schenkt een diepe en intense ademhaling het lichaam nieuwe vitaliteit, brengt de gedachten tot rust en zorgt ontspanning. Hierdoor ontstaat er ruimte om het “anders te gaan doen”!

 

Wil jij hulp en leren hoe jij je ademhaling kunt inzetten om in bepaalde stresssituaties goed te blijven functioneren? Dan kan ik je helpen.

Management

Het loopt niet lekker, Hoe kan ik dat veranderen.

Wij verzorgen het management voor u en kunnen een manager rol in u bedrijf zijn. Wij kunnen ook u adviseren om hoe u processen binnen uw bedrijf kunt verbeteren  Hierbij kijken wij vanuit een helicopter naar uw bedrijf en onderzoeken waar de processen goed functioneren en waar ze succesvoller gemaakt kunnen worden.

Wij helpen u u communicatie binnen u bedrijf te verbeteren waar door resultaten zo optimaal mogelijk worden.