© 2019 Moving Inside Out

Algemene voorwaarden

Frisse start in 2017

1 Jan 2017

Ik sta net als jij aan het begin van 2017 en ik wil jou een frisse start toewensen. Een jaar waarin jij de keuze hebt om het oude te behouden of te gaan ontdekken wat het nieuwe je ook kan opleveren. Dat je geniet van alles wat jij hebt en van dat wat nog komen gaat.

 

Leef en ontdek 2017.

 

ik zelf ben begonnen met een frisse start. Een nieuw jaar vol met bestaande en nieuwe activiteiten. De eerste verfrissende stap van dit jaar is een compleet vernieuwde website: www.movinginsideout.nl. Een plek die volop in beweging is.

 

De volgende stap is onderweg; de workshop "Help? Mijn partner begrijpt mij niet!" die in februari en maart georganiseerd wordt op meerdere locaties in het land. Blijf mij volgen en ontdek hoe 2017 ook jou een frisse start kan geven.

 

Jonny Smelt

Moving Inside Out

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

8 Jun 2018

30 Jul 2017

18 Dec 2016

27 Nov 2016

8 Nov 2016

Please reload

Archief
Please reload