Jonny Smelt Moving Inside Out Help mijn

JONNY SMELT

Coach - Trainer - Manager

Ik ben Jonny, en heb Moving Inside Out opgericht.  Al bijna mijn hele leven ben in geïnteresseerd in communicatie en gedrag, twee dingen die erg aan elkaar verbonden zijn.  Om inzicht te krijgen hoe dit nou werkt bij mensen maar vooral om te weten hoe dit bij mij zelf werkt heb ik opleidingen gedaan en doe ik nog regelmatig opleidingen om te blijven begrijpen wat er gebeurt en hoe ik het anders zou kunnen doen.

 

Communicatie, Gedrag, Lifestyle en Management zijn de rode draad in mijn leven.

Al jaren jaar houd ik mij bezig met gedrag, bewustwording van gedrag, voeding, beweging en het organiseren en managen van bedrijven en verenigingen.

Ik heb verschillende opleidingen en workshops gedaan om in eerste instantie voor mijzelf duidelijk te krijgen hoe patronen en overlevingsmechanismen bij mij werken.  Een aantal voor mij belangrijke opleidingen en workshops waren Neuro Linguïstisch Programmeren: NLP Practioner, NLP Master Practioner, NLP Train de trainer (Academy voor Psychologica), opleiding tot Bewustzijncoach (Auctor). Provocatief coaching, Stembevrijding (Jan Kortie), Holotropic breathing Sessie ( ik begeleid deze workshop tegenwoordig zelf) Fitness instructeur, Spinning® en Aerobics.

Verder heb ik mij de afgelopen jaren uitvoerig verdiept in voeding en voedingspatronen en heb hiermee mijn eigen beweeg- en afvalprogramma’s ontwikkeld en uitgevoerd. ik verzorg daarnaast verschillende beweeglessen zoals, Spinning®, Buik, Billen, Benen en ontspanning lessen.

 

 Ik geef regelmatig trainingen en workshops over communicatie en gedrag en ademhaling.

Regelmatig zie ik dat mensen zich niet bewust zijn van hun gedragspatronen en dat deze patronen hen ervan weerhouden om bezig te zijn met hun gezondheid en vitaliteit.

Ik houd mij voornamelijk bezig met het coachen van mensen op het gebied van het veranderen van gedrags-, voedings- en bewegingspatronen. Deze coaching is erop gericht dat mensen weer de regie en verantwoording over hun eigen leven nemen. Dit zal als resultaat hebben dat ze gezonder, gelukkiger en vitaler zijn. Dit is in de eerste plaats natuurlijk fijn voor henzelf, maar daarnaast ook voor hun naaste omgeving. 

Van nature ben ik iemand die positief en enthousiast in het leven staat. Mijn enthousiasme is mijn kracht en deze breng ik graag over op anderen. Om in contact te zijn met mensen, is het voor mij belangrijk om ‘verbinding’ te maken, om de klik te maken en deze te voelen. Dit lukt mij goed omdat ik sociaal vaardig, een groot empathisch vermogen heb en begripvol ben. Ik weet veiligheid en vertrouwen te creëren.

Met mijn coaching en trainingen leg ik verbinding; dat is mijn grootste kracht.  Zo leg ik bij elke coaching sessie en training  nadruk op transparante communicatie, respect, openheid en veiligheid. Elkaar met een open houding benaderen en van elkaar leren, dat is waar ik voor staan.

andre struik zwart.png

ANDRE STRUIK

Coach - Trainer - Manager

Stel je team voor! Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.