top of page
Moving Inside out 1e persoon groepsles Moving Inside Out zwart-Wit.jpg

Ervaar jij dat ook dat woorden soms tekortschieten om te uiten wat je van binnen ervaart? Dat er diep van binnen een wereld is die je graag zou willen delen, maar waar de taal geen recht aan doet? 'Moving Inside Out' is een unieke, twee uur, durende les waarin je  je wereld van binnen tot uitdrukking brengt door middel van beweging en ademhaling.

 

Wat is 'Moving Inside Out'?

'Moving Inside Out' is meer dan een gewone beweegles – het is een reis naar zelfexpressie en vrijheid. Tijdens deze les leer je om jouw gedachten en innerlijke ervaringen uit te drukken door middel van beweging. Geen woorden, geen regels – alleen jij en je lichaam, vrij om te communiceren wat er in je omgaat.

 

Durf jij je binnen wereld te laten zien?

In het dagelijks leven houden we vaak onze diepste ervaringen en gedachten verborgen. We vinden het moeilijk om uit te drukken wat er in onze binnenwereld leeft. Uit angst voor oordeel of onbegrip. 'Moving Inside Out' biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn. Hier kun je:

 

  • Ontdekken hoe je lichaam een stem kan geven aan wat niet uitgesproken kan worden.

  • Ervaren hoe bevrijdend het is om je in beweging uit te drukken in plaats van er woorden aan te geven

  • Verbinden met anderen die dezelfde moed hebben om hun binnenwereld te delen.

 

Wat kun je verwachten?

Moving Inside Out les zal ongeveer om de 14 dagen gegeven worden. Elke les begint met een korte check in, even landen en uit de hectiek van de dag komen , gevolgd door begeleide oefeningen die je helpen om je bewust te worden van je lichaam. Daarna krijg je de ruimte om vrij te bewegen en te ontdekken hoe je je  kunt uitdrukken door verschillende bewegingen. De les wordt afgesloten met een moment waar je de kans krijgt om je ervaringen te delen (indien gewenst) en de ervaringen te horen van anderen.

 

Voor wie is 'Moving Inside Out' bedoeld?

Of je nu ervaren bent in het uitdrukken van je binnenwereld in  beweging of iemand die nog nooit bewust heeft bewogen, 'Moving Inside Out' is voor iedereen die nieuwsgierig is naar zelfexpressie door beweging. Het enige wat je nodig hebt is de moed om jezelf te laten zien en de bereidheid om iets nieuws te proberen.

1.png

Trainer:

Ik benJonny Smelt, veelzijdig ademhalings- en gedragscoach. Met diepgaande kennis van ademhaling, gedrag, beweging en communicatie, helpt je niet alleen om de kracht van je adem te ontdekken, maar ook om je zenuwstelsel te ontspannen. Onder mijn begeleiding leer je niet alleen ademhalingstechnieken, maar krijg je ook inzicht in hoe deze technieken kunnen bijdragen aan een evenwichtiger leven.

Huisregels:

Om je de best mogelijke ervaring te bieden, hebben we enkele huisregels. Door deze te volgen kan iedereen De Moving Inside out les  op een goede manier beleven en zijn we zeker van een veilige omgeving.

Uiteraard bespreken we deze huisregels ook aan het begin van iedere Moving Inside Out les

  • Bewegen kan op sokken, zachte dansschoenen of blote voeten

  • Veroordeel jezelf en de anderniet.

  • Mobieltjes uit alsjeblieft (Draag deze tijdens de les niet op je lichaam maar in je jas of tas)

  • Uit respect voor je mede deelnemers  bewegen we zonder anderen aan te kijken.

  • Geen alcohol en drugsgebruik en er mag niet gerookt worden..

  • Het maken met foto's is niet toegestaan.

Data:

Maandag 16 september 2024

Maandag 7 oktober 2024

Maandag 21 oktober 2024

Maandag 4 November 2024

Maandag 18 November 2024

Maandag 2 December 2024

Maandag 16 December 2024

Tijd:

Van 19:00 tot 21:00 uur

Locatie: 

Energiehuis  lokaal ....

Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Vanaf Dordrecht Centraal Station is de locatie bereikbaar met 

Qbuzz lijn 3, 4 en 5, (Halte Noordendijk of Oranjelaan)

Prijs:

€ 20,- per les

Ben je klaar om je binnen wereld naar buiten te brengen? Sluit je aan bij Moving Inside Out en ontdek hoe bevrijdend en krachtig het kan zijn om te bewegen wat niet gezegd kan worden. Laat je lichaam spreken en ontdek nieuwe manieren van zelfexpressie.

 

Boek vandaag nog  je les!

Moving Inside out groepsles Moving Inside Out zwart-Wit.png

Moving Inside Out les

Boek nu!
Moving inside out les logo.png
bottom of page