top of page
Home: Welkom

Training

Bekijk hieronder alle trainingen die Moving Inside Out aanbiedt. Iedere training kan zowel op de locatie van Moving Inside Out in Dordrecht als op locatie bij een klant georganiseerd worden. Neem contact op voor meer informatie en alle voorwaarden.
 

In iedere trainingen ga je in een veilige leeromgeving, samen met anderen ontdekken hoe je dingen anders kunt doen. Met elkaar uitwisselen en spelende wijs ervaren hoe jij een andere manier kan leren toepassen

De kracht
van adem

De training "De Kracht van Adem" is speciaal voor jou ontworpen. Tijdens deze training begeleiden we je bij het ontdekken en volledig benutten van de kracht van jouw ademhaling. Dit zal niet alleen je gezondheid verbeteren, maar ook je sportprestaties en algemene balans in het leven.

 

Moving Inside Out

Ervaar jij dat ook dat woorden tekortschieten om te uiten wat je van binnen ervaart? Dat er diep van binnen een wereld is die je graag zou willen delen, maar waar de taal geen recht aan doet? 'Moving Inside Out' is een unieke, twee uur durende les die je uitnodigt om je binnen wereld tot uitdrukking te brengen door middel van beweging en ademhaling.

Groepsles 1x per 14 dagen

Oxygen Advantage

Wil jij je gezondheid of je sportprestaties verbeteren dan is Oxygen Advantage de wetenschappelijk bewezen methode om je te helpen.

Oxygen-Advantage-Instructor-watermark-Logo.png

Stress less club

Jij zit vast in je hoofd, je gedachten zijn vooral in het verleden en de toekomst. Hoe kun jij meer in het uit je denken komen en meer rust ervaren?

In de Stress Less training leren we je om weer balans te vinden tussen denken, voelen en doen.

Moving Inside Out Stresslesclub_edited_edited_edited_edited.jpg

Feedback geven, hoe dan?

Feedback geven of feedback ontvangen is voor veel mensen lastig. Dat is zonde, want het is een cruciaal onderdeel van communicatie en van grote invloed op de samenwerking binnen een afdeling of team.

 

Hoe geef je feedback en hoe ontvang je feedback? 

charles-deluvio-rRWiVQzLm7k-unsplash_edited.jpg

Stop met modder gooien

Het gebeurt zo vaak dat je zegt iets tegen een ander en deze reageert op een manier die jij niet begrijpt. Je hebt het over elkaar en je praat niet met elkaar.

 

Leer nu om duidelijk te communiceren en te begrijpen wat er mis ging.

Communicatie in relaties

Hoe vaak heb jij wel niet dat je iets tegen je partner wat zegt en dat je partner boos wordt en jij een lading op je afkrijgt die jij niet begrijpt. 

 

Deze training gaat over elkaar begrijpen en begrepen worden vanuit ieders eigen systeem.

bottom of page