top of page
Moving Inside Out Ademen_edited_edited.jpg

Oxygen Advantage

Welkom bij Moving Inside Out Oxygen Advantage - het programma dat je ademhaling beheerst, zodat jij je gezondheid, sportprestaties en zakelijke vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen.

 

Je ademhaling is een onwillekeurige handeling die weinig aandacht krijgt, maar het heeft een enorme invloed op je gezondheid en prestaties. Een optimaal ademenhaling, kan je helpen bij het verminderen van verschillende symptomen, waaronder

  • stress

  • angst

  • slaapstoornissen,

  • hoge bloeddruk,

  • astma 

  • COVID 19

Maar dat is nog niet alles. Met het Moving Inside Out Oxygen Advantage programma kun je ook je

  • sportprestaties verbeteren

  • en je zakelijke vaardigheden aanscherpen.

Onze programma's zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bewezen resultaten. We hebben gecertificeerde Oxygen Advantage instructeurs die gepassioneerd zijn om je te begeleiden en te helpen je doelen te bereiken. We passen onze programma's aan op basis van jouw individuele behoeften en voorkeuren en hebben een bloeiende gemeenschap van gelijkgestemde individuen die je ondersteunen op je reis naar een betere gezondheid en prestaties.

 

Onze programma's omvatten:

 

Ademhalingsbasis: Leer de basisprincipes van goed ademen om stress te verminderen, energie te verhogen en de focus te verbeteren.

 

Slaap & Ontspanning: Ontdek de geheimen van ademhaling voor een goede nachtrust en effectieve ontspanningstechnieken voor stressverlichting.

 

Sportprestaties: Ontgrendel je volledige potentieel door onze geavanceerde ademhalingsmethoden in je trainingsregime op te nemen.

 

Zakelijke Welzijn: Stimuleer productiviteit en welzijn op de werkplek met op maat gemaakte ademhalingsprogramma's voor werknemers.

 

Door je in te schrijven voor ons het Oxygen Advantage programma, zet je de eerste stap naar een gezonder, gelukkiger leven. Je zult leren hoe je optimaal kunt ademen en hoe dit je gezondheid, sportprestaties en zakelijke vaardigheden kan verbeteren. Doe vandaag nog mee en adem je weg naar succes!

bottom of page