top of page
Moving Inside Out Jonny .png

Jonny Smelt

Hallo,

Ik ben Jonny Smelt, de man achter Moving Inside Out. Al vele jaren houd ik mij bezig met vitaliteit, bewustzijn, voeding en beweging. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd waaronder Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en de opleiding tot bewustzijnscoach (Auctor).

Verder heb ik mij de afgelopen jaren uitvoerig verdiept in voeding en voedingspatronen en heb hiermee mijn eigen beweeg- en afvalprogramma’s ontwikkeld en uitgevoerd. Ik geef regelmatig trainingen en workshops over communicatie en gedrag en ademhaling.

Regelmatig zie ik dat mensen zich niet bewust zijn van hun gedragspatronen en dat deze patronen hen ervan weerhouden om bezig te zijn met hun gezondheid en vitaliteit.

Ik houd mij voornamelijk bezig met het coachen en trainen van mensen op het gebied van het veranderen van hun gedrags-, voedings- of bewegingspatronen. Deze coaching is erop gericht dat mensen weer de regie en verantwoording over hun eigen leven nemen. Dit zal als resultaat hebben dat ze gezonder, gelukkiger en vitaler zijn. Dit is in de eerste plaats natuurlijk fijn voor henzelf, maar daarnaast ook voor hun naaste omgeving. 

Van nature ben ik iemand die positief en enthousiast in het leven staat. Mijn enthousiasme is mijn kracht en deze breng ik graag over op anderen. Om in contact te zijn met mensen, is het voor mij belangrijk om ‘verbinding’ te maken, om de klik te maken en deze te voelen. Dit lukt mij goed omdat ik sociaal vaardig, een groot empathisch vermogen heb en begripvol ben. Ik vind het belangrijk om veiligheid en vertrouwen te creëren waardoor de ander zich kan ontwikkelen.

Met mijn coaching leg ik verbinding; daar ligt mijn grootste kracht.  Zo leg ik bij elke coaching sessie nadruk op transparante communicatie, respect en openheid. Elkaar met een open houding benaderen en van elkaar leren, dat is waar ik en Moving Inside Out voor staan.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

Jonny

Jonny smelt Moving Inside Out.JPG
bottom of page