top of page
Home: Welkom

Business Trainingen

Bekijk hieronder alle trainingen die Moving Inside Out aanbiedt. Iedere training kan zowel op een  locatie van Moving Inside Out als op locatie bij bij een bedrijf georganiseerd worden. Neem contact op voor meer informatie en alle voorwaarden.
 

In iedere trainingen ga je in een veilige leeromgeving, samen met anderen ontdekken hoe je dingen anders kunt doen. Met elkaar uitwisselen en spelende wijs ervaren hoe jij een andere manier kan leren toepassen

Stress management

Jij zit vast in je hoofd, je gedachten zijn vooral in het verleden en de toekomst. Hoe kun jij meer in het uit je denken komen en meer rust ervaren?

In de Stress Less training leren we je om weer balans te vinden tussen denken, voelen en doen.

Leiderschap
en persoonlijk leiderschap

 

Ademhalingsoefeningen helpen lichaam en geest ontspannen. Zo werkt het bloeddrukverlagend, bevordert het gevoelens van kalmte en ontspanning en het helpt stress te verlichten.

Business wijs Communiceren

Het gebeurt zo vaak dat je zegt iets tegen een ander en deze reageert op een manier die jij niet begrijpt. Je hebt het over elkaar en je praat niet met elkaar.

 

Leer nu om duidelijk te communiceren en te begrijpen wat er mis ging.

Feedback geven, hoe dan?

Feedback geven of feedback ontvangen is voor veel mensen lastig. Dat is zonde, want het is een cruciaal onderdeel van communicatie en van grote invloed op de samenwerking binnen een afdeling of team.

 

Hoe geef je feedback en hoe ontvang je feedback? 

Helder communiceren op de werkvloer

Ben jij je bewust van hoe je ademhaalt? Heel vaak is het zo dat we heel snel en veel ademen. Wil jij leren hoe jij je ademhaling kunt veranderen, reguleren en verbeteren? 

Communicatie in relaties

Hoe vaak heb jij wel niet dat je iets tegen je partner wat zegt en dat je partner boos wordt en jij een lading op je afkrijgt die jij niet begrijpt. 

 

Deze training gaat over elkaar begrijpen en begrepen worden vanuit ieders eigen systeem.

bottom of page